Ajutor inregistrare

Înregistrare cont:

  • Click direct pe butonul”Contul meu”.
  • Pentru înregistrarea unui cont este necesar să folosiţi o adresă de e-mail valabilă, după introducerea numelui utilizator şi a adresei de e-mail, imediat aveţi acces la setările contului, parola de acces va fi generata automat si va va fi trimisa pe mail.
    Aici puteţi proceda la completarea detaliilor de facturare şi livrare, schimbarea datelor de contact, parola, etc. Cumpărăturile făcute având un cont valid şi complet aduc bonusuri, discounturi, participarea la concursuri, etc. Bineînţeles puteţi opta pentru cumpărături fără cont sau să creaţi contul odată cu trimiterea comenzii.
  • Este posibil (în cazuri extrem de rare) să nu primiţi e-mail de la magazinul online sau acesta să fie catalogat ca “nedorit”( spam)din motive independente de noi, de aceea vă rugăm să controlaţi şi dosarul “E-mail nedorit” (spam) şi să eliminaţi marcajul pentru a primi în continuare mail-uri de la noi în mod normal.

În cazul în care totuşi nici un e-mail de la noi nu ajunge la Dvs folosiţi metodele de contact rapid prezentate pe site pentru a încerca să rezolvăm împreună acest impediment.