Termeni si conditii

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate InfoTouch Systems SRL şi nu se pot folosii sau copia fără acordul scris al proprietarului. Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:
 • Explorarea conţinutului www.romoss.com.ro;
 • Reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
 • Inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în web site-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.romoss.com.ro);
 • Persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.
 • Fotografiile prezentate au caracter informativ şi pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
 • Specificaţiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală.
 
 • Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienţii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau au comenzilor livrate refuzate.
 • Preţurile şi stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preţurile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmării acestora.
 • Produsele comercializate de www.romoss.com.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării/predării sunt însoţite de factură fiscala/chitanţa (bon fiscal) şi certificat de garanţie.
 • Produsele aflate în oferta romoss.com.ro se pot vinde numai în baza unei comenzi online – o comandă online înseamnă înregistrarea (nu încheierea) unei comenzi pe unul sau mai multe produse din oferta romoss.com.ro. Comandă va fi ulterior procesată în timpul programului de lucru afişat pe site (Departament Vânzări), mai exact: comandă va fi preluată de un agent de vânzări, agentul de vânzări va verifica disponibilitatea stocului produsului/produselor din comandă după care va contacta telefonic clientul pentru informarea disponibilităţii produselor şi eventuala validare a comenzii. După validarea comenzii de către client, comandă va putea fi ridică din showroomul romoss.com.ro sau va putea fi livrata, conform celor menţionate de client.
 • Produsele comercializate de www.romoss.com.ro se pot ridica sau livra numai în baza unei comenzi online sau în baza unei discuţii cu un agent vânzări. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate într-o comandă după preluarea şi confirmarea comenzii de către client.
 • Comenzile online vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă care conţine un produs cu statusul: stoc magazin, stoc depozit, întreabă stoc nu poate fi onorată în cazul în care pe acelaşi produs a fost înregistrată o altă comandă înainte ei din punct de vedere cronologic şi ulterior confirmată, astfel stocul epuizându-se.
 • Comunicarea între dvs şi site este securizată printr-o conexiune SSL şi datele personale trimise către site nu vor fi folosite în alte scopuri în afară comunicărilor comerciale din partea noastră şi niciodată nu vor fi furnizate/vândute către terţi!
Va rugam sa cititi si conditiile de garantie si cele de retur.